Boost your Business (Gemeente Amsterdam)

Boost your Business (Gemeente Amsterdam)

Boost your Business is een gezamenlijk project van de Gemeente Amsterdam en de Rabobank waarin beginnende Amsterdamse ondernemers worden ondersteunt bij het opzetten van hun onderneming. Het project bestaat uit een traject waarin deelnemers eens in de twee weken training krijgen en alle tools leren die nodig zijn bij het runnen van een succesvolle onderneming. Daarnaast krijgen zij inspirerende workshops van gastsprekers, zijn er events om te netwerken en maken zij kans op diverse prijzen waaronder een investeringsbudget van €15.000.

Voor Boost your Business heeft Sharp Productions i.s.m. de Gemeente Amsterdam en de Rabobank een videocampagne ontwikkeld om het project te promoten.

Op visueel vlak hebben we hierin geprobeerd een stijl te vinden die enerzijds recht doet aan de inhoud van het project, maar wel flitsend en met vaart in beeld gebracht.

Boost your Business is een gezamenlijk project van de Gemeente Amsterdam en de Rabobank waarin beginnende Amsterdamse ondernemers worden ondersteunt bij het opzetten van hun onderneming. Het project bestaat uit een traject waarin deelnemers eens in de twee weken training krijgen en alle tools leren die nodig zijn bij het runnen van een succesvolle onderneming. Daarnaast maken zij kans op diverse prijzen waaronder een investeringsbudget van €15.000.

Voor Boost your Business heeft Sharp Productions i.s.m. de Gemeente Amsterdam en de Rabobank een videocampagne ontwikkeld om het project te promoten. Op visueel vlak hebben we hierin geprobeerd een stijl te vinden die enerzijds recht doet aan de inhoud van het project, maar wel flitsend en met vaart in beeld gebracht.

Jamal Schoute

Projectmanager

"Thijn van Sharp Productions heeft fantastisch werk verricht voor Boost your Business. Zijn video's lieten precies zien wat we doen en waarom het belangrijk is. Zijn vaardigheden in het vastleggen van onze activiteiten en de sfeer van het programma waren echt indrukwekkend."

Jamal Schoute

- Projectmanager

Play Video

Boost your Business – projectvideo

Onze projecten.

nl_NLNederlands