City Hub

City Hub

City Hub is een innovatieve logistieke dienstverlener met hubs door heel Nederland. Het bedrijf werkt samen met grote vervoerders die hun goederen bij hen aan de rand van de stad afleveren. City Hub combineert deze vervolgens tot één goederenstroom en rijdt deze uit met elektrische vervoersmiddelen om de binnenstad te bevoorraden. Dankzij hun eigen softwareplatform, Keana, weten zij zo aan iedere zending het juiste voertuig te koppelen en maken ze duurzame stadslogistiek ook commercieel interessant voor ondernemers.

Sharp Productions heeft veel video’s voor City Hub mogen maken, waarin we hun unieke businessmodel hebben omgezet naar pakkende visuele content.

Zo hebben we voor City Hub een commercial gemaakt waarin je als kijker binnen 45 seconden hun werkwijze leert kennen, maar ook begrijpt waarom duurzame stadslogistiek de toekomst heeft in Nederland en bedrijven als City Hub daarin onvermijdelijk zijn. Om de elektrische wagens van City Hub zo spectaculair mogelijk in beeld te brengen, hebben we ervoor gekozen deze met FPV-drones te filmen.

Ook hebben wij i.s.m. de Provincie en Gemeente Groningen, DUO en de Belastingdienst een video-campagne mogen opzetten om de diensten van City Hub te introduceren in Groningen. Daarnaast hebben wij voor City Hub diverse social content in video-vorm gemaakt, waarmee zij hun diensten promoten op social media.

City Hub is een innovatieve logistieke dienstverlener met hubs door heel Nederland. Het bedrijf werkt samen met grote vervoerders die hun goederen bij hen aan de rand van de stad afleveren. City Hub combineert deze vervolgens tot één goederenstroom en rijdt deze uit met elektrische vervoersmiddelen om de binnenstad te bevoorraden.

Sharp Productions heeft veel video’s voor City Hub mogen maken, waarin we hun unieke businessmodel hebben omgezet naar pakkende visuele content. Zo hebben we voor City Hub een commercial gemaakt waarin je als kijker binnen 45 seconden hun werkwijze leert kennen, maar ook begrijpt waarom duurzame stadslogistiek de toekomst heeft in Nederland.

Ook hebben wij i.s.m. de Provincie en Gemeente Groningen, DUO en de Belastingdienst een video-campagne mogen opzetten om de diensten van City Hub te introduceren in Groningen.

Karel Hoeben

Algemeen Directeur

"City Hub werkt al jaren nauw samen met Sharp Productions. Thijn denkt altijd met je mee en komt vaak met passende en innovatieve ideeën. Als je kwalitatief hoogstaande video’s wilt, dan ben je bij zijn bedrijf aan het juiste adres. Ik kan hen van harte aanbevelen."

Karel Hoeben

- Algemeen Directeur

Play Video

City Hub – commercial

Play Video

City Hub – bedrijfsfilm

Play Video

City Hub & Provincie Groningen – projectvideo

Onze projecten.

nl_NLNederlands