Full Moon Festival

Full Moon Festival

Full Moon Festival is een jaarlijks grootschalig dancefestival op Spaarnwoude met top DJ’s als Sander van Doorn, Outsiders, Erick E, Darkraver, Gregor Salto, DJ Jean, RAM en meer.

Het evenement biedt een ruim aanbod aan verschillende muziekstijlen verspreid over vijf stages – house, hardstyle, techno, trance en freestyle. Op het festival staan er meer dan 50 DJ’s op de line-up en komen er meer dan 5.000 bezoekers.

Naast dit festival organiseert de organisatie – Full Moon Produkties – ook meerdere indoor dancefestivals gedurende het jaar, zoals White Moon, XTRA Large en Marcanti Revival. Op ieder event zijn er indrukwekkende lichtshows, spectaculaire acts en veel danseressen.

Sharp Productions werkt inmiddels op vaste basis met hen samen en verzorgt sinds begin 2023 voor elke editie de aftermovie. Hierin proberen wij de ‘high energy’ op de dansvloer goed over te brengen met energieke camerabewegingen, dynamische transities en intense slow-motion shots. Ook zorgen wij ervoor dat de verschillende muziekstijlen en venues goed tot zijn recht komen.

Daarnaast maken wij ook diverse andere vormen van videocontent die zij inzetten bij de promotie van nieuwe events. Hierbij denken wij actief mee over videocampagnes waarmee zij hun ticketverkoop kunnen stimuleren en hun social media kanalen kunnen laten groeien.

Full Moon Festival is een jaarlijks grootschalig dancefestival op Spaarnwoude met top DJ’s als Sander van Doorn, Outsiders, Gregor Salto, RAM en meer. Het evenement biedt een ruim aanbod aan verschillende muziekstijlen verspreid over vijf stages – house, hardstyle, techno, trance en freestyle.

Naast dit festival organiseert de organisatie – Full Moon Produkties – ook meerdere indoor dancefestivals gedurende het jaar, zoals White Moon, XTRA Large en Marcanti Revival.

Sharp Productions werkt inmiddels op vaste basis met hen samen en verzorgt sinds begin 2023 voor elke editie de aftermovie. Hierin proberen wij de ‘high energy’ op de dansvloer goed over te brengen met energieke camerabewegingen, dynamische transities en intense slow-motion shots.

Yin de Jong

Eigenaresse

"Onze samenwerking met Thijn van Sharp Productions is altijd fijn en plezierig. Hij luistert goed en weet precies wat we willen. Hij heeft oog voor detail en levert altijd op tijd. We zijn altijd dik tevreden met Thijn en kijken uit naar onze toekomstige projecten."

Yin de Jong

- Eigenaresse

Play Video

White Moon Festival 2023 – aftermovie

Play Video

White Moon Festival 2024 – aftermovie

Play Video

Full Moon Festival 2023 – aftermovie

Onze projecten.

nl_NLNederlands