Hartkamp Coaching

Hartkamp Coaching

Online coaching, personal training én een eigen privé-sportschool: dat is Hartkamp Coaching, de fitnessonderneming van Mark Hartkamp. In zijn eigen HartkampsGym – een exclusieve privé-studio van 225m2 in Ede – biedt hij personal training, groeplessen en andere fitness-activiteiten aan. Samen met zijn team heeft hij al meer dan 2000 mensen mogen helpen bij het verwezenlijken van hun fitnessdoelen.

Voor Hartkamp Coaching heeft Sharp Productions mee mogen helpen bij het ontwikkelen van hun online strategie en daarbij diverse soorten videocontent gemaakt. Zo hebben wij een reeks testimonials opgenomen met klanten van Mark, waarbij we hun ervaring bij Hartkamp Coaching in beeld brengen en tonen wat voor resultaat ze hiermee hebben bereikt. Daarnaast maakten wij ook promovideo’s, uitlegreels, een eigen podcast en aftermovies van events.

Met deze video’s wist Mark honderdduizenden views te genereren om zo weer nieuwe klanten te werven voor zijn coachingsservice.

Online coaching, personal training én een eigen privé-sportschool: dat is Hartkamp Coaching, de fitnessonderneming van Mark Hartkamp. In zijn eigen HartkampsGym – een exclusieve privé-studio van 225m2 in Ede – biedt hij personal training, groeplessen en andere fitness-activiteiten aan.

Voor Hartkamp Coaching heeft Sharp Productions mee mogen helpen bij het ontwikkelen van hun online strategie en daarbij diverse soorten videocontent gemaakt. Zo hebben wij een reeks testimonials opgenomen met klanten van Mark, waarbij we hun ervaring bij Hartkamp Coaching in beeld brengen en tonen wat voor resultaat ze hiermee hebben bereikt.

Met deze video’s wist Mark honderdduizenden views te genereren om zo weer nieuwe klanten te werven voor zijn coachingsservice.

Mark Hartkamp

Eigenaar

"Thijn helpt mij bij het maken van video’s die ik gebruik voor mijn marketing. Hij is heel erg goed in het meedenken over content, schrijft alle scripts uit en neemt daarmee veel werk uit handen. Ik ben heel blij met alle video's die hij voor mij maakt, een echte aanrader."

Mark Hartkamp

- Eigenaar

Play Video

Hartkamp Coaching – testimonial Richard

Play Video

Hartkamp Coaching – aftermovie teamdag

Onze projecten.

nl_NLNederlands