PostNL

PostNL

Voor PostNL ontwikkelde Sharp Productions in samenwerking met een online reclamebureau een videocampagne om op regionaal niveau nieuwe chauffeurs te werven. Het bedrijf hoopte zo meer vaste chauffeurs in dienst te nemen i.t.t. het inhuren van uitzendkrachten.

Voor deze videocampagne maakte wij een reeks videoportretten van chauffeurs in onder andere Leiden, Sassenheim en Utrecht. De insteek hierbij was dat de mensen in de video’s authentiek en toegankelijk over zouden komen op de kijker, zodat deze het gevoel zou gaan krijgen dat er voor hem of haar ook plek was bij PostNL. Aan de hand van vragen aan bestaande chauffeurs krijg je als kijker een goed beeld van wat de werkzaamheden bij PostNL inhouden en hoe een gemiddelde dag eruit ziet.

Naast deze videoportretten maakten wij ook andere vormen van videocontent die voor de recruitment-campagne kon worden ingezet, zoals swipe-ads en korte advertenties.

De campagne was een groot succes en zorgde ervoor dat de betreffende depots hun personeelsbestand weer op orde kregen.

Voor PostNL ontwikkelde Sharp Productions in samenwerking met een online reclamebureau een videocampagne om op regionaal niveau nieuwe chauffeurs te werven.

Voor deze videocampagne maakte wij een reeks videoportretten van chauffeurs in onder andere Leiden, Sassenheim en Utrecht. De insteek hierbij was dat de mensen in de video’s authentiek en toegankelijk over zouden komen op de kijker, zodat deze het gevoel zou gaan krijgen dat er voor hem of haar ook plek was bij PostNL.

De campagne was een groot succes en zorgde ervoor dat de betreffende depots hun personeelsbestand weer op orde kregen.

Play Video

PostNL – portretvideo Daniëlle

Onze projecten.

nl_NLNederlands