Supperclub

Supperclub

Supperclub is een van de grootste en meest exclusieve nachtclubs in Amsterdam. De club bevindt zich op een prachtige locatie pal aan de iconische Singel en bestaat uit een schitterende balzaal waar wekelijks meerdere spectaculaire events worden georganiseerd. Het moederbedrijf achter de Supperclub – Supper – bezit daarnaast ook de Supperclub Cruise, het Supper Hotel en diverse bargelegenheden.

Voor Supper heeft Sharp Productions een grote hoeveelheid video’s geproduceerd, uiteenlopend van aftermovies voor events tot aan promovideo’s voor speciale gelegenheden.

Zo verzorgden wij alle videocontent voor Freaky, een urban feest dat elke donderdagavond in de Supperclub plaatsvindt. Ook maakten we aftermovies voor diverse events georganiseerd vanuit Supper zelf, zoals #NotYourAverageBrunch, Dine on Water, Sinner Sunday en het New Year’s Eve-event of events georganiseerd door partners, zoals Rooftop Movienights of de uitreiking van FHM500.

Om het luxueuze aspect van Supper extra te benadrukken beschikken alle video’s over een gelikte, glossy look waarbij de allure van het event zoveel mogelijk over wordt gebracht op de kijker.

Daarnaast creëerden wij ook een reeks komische social video’s waarbij clubbezoekers worden geïnterviewd. Deze video’s werden vervolgens ter promotie van events ingezet en waren een enorm succes op TikTok, waar ze miljoenen (organische) weergaven genereerden.

Supperclub is een van de grootste en meest exclusieve nachtclubs in Amsterdam. De club bevindt zich op een prachtige locatie pal aan de iconische Singel. Het moederbedrijf achter de Supperclub – Supper – bezit daarnaast ook de Supperclub Cruise, het Supper Hotel en diverse bargelegenheden.

Voor Supper heeft Sharp Productions een grote hoeveelheid video’s geproduceerd, uiteenlopend van aftermovies voor events tot aan promovideo’s voor speciale gelegenheden. Zo verzorgden wij alle videocontent voor Freaky – een urban feest dat elke donderdagavond plaatsvindt – en maakten we aftermovies voor events georganiseerd door de Supper zelf, zoals het NYE-event en Dine on Water.

Om het luxueuze aspect van Supper extra te benadrukken beschikken alle video’s over een gelikte, glossy look waarbij de allure van het event zoveel mogelijk over wordt gebracht op de kijker.

Danara Pattikawa

Organisatrice Freaky

"Dankzij onze samenwerking met Thijn van Sharp Productions hebben we een enorme groei doorgemaakt bij Freaky, zowel in onze bezoekersaantallen als op social media. De creatieve visie en expertise van Thijn hebben hierin een cruciale rol gespeeld."

Danara Pattikawa

- Organisatrice Freaky

Play Video

Supperclub – aftermovie Freaky

Play Video

Supperclub – commercial NYE 2023

Play Video

Supperclub – aftermovie #NotYourAverageBrunch

Onze projecten.

nl_NLNederlands