Vraag een vrijblijvende
offerte aan en kijk wat wij
voor jou kunnen betekenen.

Contact us

Klant

ervaringen

Jelle Dijkstra

Founder Sales Champ

Thijn voert nooit zomaar even snel iets uit, maar denkt altijd strategisch na hoe alles het beste in beeld komt. Daarnaast is hij een warme persoonlijkheid die met iedereen goed overweg kan.

Mounir Azegra

Eigenaar IWannaBurnFat

Thijns professionele aanpak en creativiteit hebben mijn video’s naar een hoger niveau getild. Zijn diensten zijn zeer aan te raden!

Jeroen van de Kraats

Co-founder RaakOntwikkeling

Thijn heeft ons goed geholpen met een serie video’s. Hij is gedreven, perfectionistisch en daarnaast ook nog eens een ontzettend aardige gozer.

Frans-Luuk Bouwers

CEO City Hub

Thijn is een zeer creatieve maker, die denkt vanuit het DNA van de organisatie. De content die hij creëert is van hoog niveau en voegt direct waarde toe.

Hicham Chourak

Mede-eigenaar AXED.nl

Thijn denkt altijd mee en komt met de meest creatieve oplossingen. Hij is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en levert kwaliteit. Wij bevelen hem van harte aan!

Reinier Bouma

Co-founder Keana

Thijn is een zeer kundig regisseur en erg prettig in de omgang. Hij stelt je op je gemak tijdens de opnames waardoor het resultaat heel natuurlijk overkomt.

Luc Broos

Co-founder FlexyStands™

Thijn levert elke keer weer de beste projecten af. Hij neemt echt de tijd en denkt goed met je mee. Een aanrader als je een volgende stap wilt maken met je onderneming.
nl_NLNederlands