Video afspelen
Video afspelen

onze visie.

Bewegend beeld – van jongs af aan zijn we erdoor gefascineerd. Bij Sharp Productions zien we video als een krachtig visueel medium, maar net zo goed een onmisbaar marketinginstrument voor bedrijven. In een tijd waarin video’s maken nog nooit zo makkelijk en toegankelijk is geweest, is het des te belangrijker om je te kunnen onderscheiden met hoogwaardige videocontent. Vanuit Sharp Productions streven we dan ook altijd naar een zo hoog mogelijke productiewaarde binnen het beschikbare budget. 

over Thijn.

Als eigenaar van Sharp Productions ben ik in staat mijn passie voor het filmvak te combineren met mijn academische achtergrond in marketing.

Na mijn studie International Business in 2018, heb ik als Online Media Redacteur gewerkt bij Talpa. Daar kwam ik in aanraking met diverse aspecten van het mediavak en ontwikkelde ik zo verder mijn technische vaardigheden. Nadien heb ik een periode als freelancer gewerkt voor FunX, AD en NU.nl, maar besloot ik in 2021 mij full-time te focussen op mijn eigen videoproductiebedrijf – en met succes! 

De afgelopen jaren heb ik met veel inspirerende klanten samengewerkt en prachtige videocampagnes mogen opzetten. Ik kijk ernaar uit om de aankomende jaren mij nog verder te ontwikkelen als regisseur en samen met getalenteerde freelancers aan nog meer mooie projecten te mogen werken.

de_DEDeutsch