Diensten

& SPECIALITEITEN

Fulfilling our passion
by creating value for you.

De video’s van Sharp Productions typeren zich door een filmische stijl met kleurrijke beelden en dynamische overgangen.

Wij leveren wij een groot scala aan diensten op het gebied van audiovisuele content. Ontdek hieronder een overzicht van de diensten die wij aanbieden.

Commercials

Commercials

Een originele insteek in combinatie met indrukwekkende beelden en scherpe cuts: met een doeltreffende commercial zorg jij ervoor dat kijkers binnen no-time de essentie van jouw merk of product snappen.

Sharp Productions realiseert dit door ons goed te verdiepen in jouw diensten of product, te luisteren naar je wensen en uiteindelijk met een creatief concept en script te komen. Vervolgens gaan we over tot actie en zorgen we ervoor dat jouw boodschap succesvol getransformeerd wordt naar een ijzersterke commercial.

Bedrijfsfilms

Bedrijfsfilms

Een bedrijfsfilm zorgt ervoor dat (potentiële) klanten, bezoekers of nieuwe medewerkers binnen een paar minuten een duidelijk beeld hebben van jouw organisatie. Een goede bedrijfsfilm is tegenwoordig dan ook een absolute must-have voor ieder succesvol bedrijf.

Sharp Productions denkt graag met jou mee over hoe we het verhaal van jouw bedrijf kunnen omzetten naar een krachtige video. Wij zorgen ervoor dat de visie, missie, werknemers en de werkzaamheden van de organisatie op professionele wijze in beeld worden gebracht.

Aftermovies

Aftermovies

Breng de beleving van jouw evenement in beeld met een onvergetelijke aftermovie. Of het nu gaat om een muziekfestival, clubavond of zakelijke event: Sharp Productions brengt jouw evenement mooi in beeld en zorgt ervoor dat bezoekers de mogelijkheid krijgen om na te genieten van hun bezoek.

Productfilms

Productfilms

Breng jouw product stijlvol in beeld middels een productvideo. Sharp Productions zorgt ervoor dat kijkers onder de indruk raken van de mogelijkheden waar het door jou aangeboden product over beschikt.

Ook kunnen wij meerdere varianten maken, zodat je bijvoorbeeld met de ene video goed kunt adverteren, terwijl de ander slechts dient om potentiële klanten te informeren over de mogelijkheden van het product.

VACATUREVIDEO's

VACATUREVIDEO'S

Eén van de beste manieren om succesvol personeel te werven, is door het maken van een vacaturevideo. Hierin geef je potentiële werknemers een goed beeld van jouw bedrijf en enthousiasmeer je hen om bij jullie te komen werken. Sharp Productions is gespecialiseerd in het maken van deze video’s en zorgt ervoor dat jouw bedrijf attractief in beeld komt.

Social-content

Social-content

Adverteren op social media is tegenwoordig één van de meest effectieve en rendabele manieren om jouw product of dienst succesvol op de markt te brengen. Een op maat gemaakte video-advertentie is daarvoor natuurlijk onmisbaar.

nl_NLNederlands