Werkwijze.

Concepting & PRE-Productie.

NICE TO MEET YOU.

De eerste stap is gezet: je hebt besloten dat het tijd is voor een goede video. Samen maken we kennis bij ons op kantoor of bij jou op locatie om jouw wensen in beeld te brengen. We bespreken waar je precies naar op zoek bent, brainstormen we over de creatieve invulling van de video en brengen in beeld welke kosten hierbij komen kijken. Een vernieuwende commercial, een flitsende aftermovie of een uitgebreide videocampagne – wij kunnen het realiseren en denken graag met je mee over de mogelijkheden.

WHAT's YOUR STORY?

Tijd voor de volgende stap: wat wordt jullie verhaal? Vanuit Sharp Productions proberen we altijd in het DNA van een organisatie te kruipen. We maken op basis daarvan een treatment waarin we alle relevante aspecten meenemen – storytelling, de look & feel van de video, de visuele technieken die we gaan gebruiken en het productionele aspect. Indien we geheel op één lijn liggen, schrijven we het script uit, maken we een draaiboek voor de opnames en een tijdlijn voor de oplevering van de video(‘s).

OPNAMES.

THIS IS HOW WE ROLL.

Het is zover: de opnames gaan plaatsvinden. We hebben samen de locaties en opnametijdstippen vastgelegd, de productie doorgesproken en een shotlist gemaakt voor de draaidag. De D.O.P. weet welke lenzen hij gaat gebruiken, de gaffer weet hoe hij elk shot gaat belichten en de regisseur zorgt dat gedurende de shoot iedereen het overzicht blijft houden.

LIGHTS, CAMERA... ACTION!

En… actie! Tijdens de opname zorgen wij ervoor dat geen elk detail over het hoofd wordt gezien. We zorgen dat de belichting telkens weer in orde is, het geluid wordt aangepast op basis van de omgeving en we het juiste camerastandpunt hebben voor de beste compositie. Ook tijdens de opnames zorgen we ervoor dat er goed contact is met jou als klant en je telkens op de hoogte blijft van elke set-up.

MONTAGE & POST-PRODUCTIE.

LET's CUT IT DOWN.

De beelden zijn geschoten en dus is het tijd voor de post-productie fase. We maken een pakkende montage waarbij we de juiste muziek, geluidseffecten en – indien nodig – voice-over toevoegen. Ook zorgen we ervoor dat er een gedetailleerde kleurbewerking plaatsvindt zodat alles er visueel prachtig uitziet. 

Zodra we de eerste versie van de video(‘s) hebben opgeleverd, krijg jij als klant uitgebreid de mogelijkheid om de video door te nemen en met feedback te komen. Deze zullen wij vervolgens zo snel mogelijk doorvoeren.

WE'll STAY IN TOUCH.

De video is klaar, maar dat is ons contact nog zeker niet. Ook na de oplevering denken we graag met je mee over de publicatiestrategie. Hoe gaan we ervoor zorgen dat de video zoveel mogelijk mensen bereikt? Ook op dat vlak hebben wij veel kennis en die delen we maar al te graag met jou. We monitoren – indien gewenst – het verloop van de videocampagne en kijken hoe we bepaalde aspecten nog kunnen optimaliseren. Heb jijzelf nog additionele wensen? Dan kun je die altijd aan ons doorgeven.

en_USEnglish