about us

Our mission

Fulfilling our passion
by creating value for you.

Sharp Productions is opgericht door regisseur, online media specialist en ondernemer Thijn Scherpenisse. 

Met zijn werkzaamheden probeert hij waarde te creëren voor bedrijven, terwijl hij tegelijkertijd zijn passie vervult met het maken van kwalitatief hoogwaardige video’s.

Our mission

our drive

Het doel van Sharp Productions is om hoogwaardige videocontent te creëren die jouw verwachtingen overtreft. Van het ontwikkelen van het concept en het script tot aan de opnames en post-productie; op ieder niveau proberen wij te streven naar kwaliteit, zodat jouw merk of bedrijf visueel tot leven komt.

Thijn Scherpenisse

Eigenaar & Regisseur

Thijn Scherpenisse is regisseur, online media specialist en ondernemer. Van jongs af aan ambieerde hij om films te maken waar hij mensen mee kon vermaken. 

Om zijn commerciële drijfveer verder vorm te geven besloot hij International Business (richting Marketing & Advertising) te studeren. Na het afronden van deze studie in 2018, nam hij het besluit te gaan werken in de mediawereld. Daarin heeft hij werkzaamheden verricht op het gebied van online media en videoproductie voor onder andere Talpa Network, NU.nl, FunX, AD, AXED en andere mediabedrijven.

In 2020 besloot hij deze ervaringen te gebruiken om zelfstandig verder te gaan als regisseur en zijn eigen creatieve onderneming Sharp Productions op te richten.

nl_NLNederlands